ا
طريييييييييييقه سهله وبسيطه لعمل السمك البانيه
انا شخصيا مجرباها وان شاء الله تعجبكم
لمقادير تكفي لاربعه اشخاص
نصف كيلو سمك بانيه مقطع طوليا عرض 3 سم ومتبل بالكرفس والتوابل وعصير الليمون
2 جزره مبشوره خشن
ا عدد واحدة طماطم
ابصله متوسطه مقطعه حلقات رفيع
ا ثمره فلفل رومي
2 عدد بطاطس جلقات سمك نص سم
2 ملعقه نشا + كوب دقيق + ملح لقلي البانيه
5 ملاعق زيت ذره
نص كوب زبيب
الطريقه باذن الله
يقلي البانيه في زيت نظيف نصف قليه
ويوضع جانبا حتي نحضر الخلطه التي توضع عليه
يوضع زيت الذره + البصل علي النار مع التقليب ويكون لون البصل فاتحا + الفلفل الرومي + الجزر لمده دقيقه ولاتنسي مع التقليب + الزبيب
ثم يوضع طماطمايه مقطعة صغيرا
بتحضري صينيه وترصي البطاطس ولاتنسي دهان الصينيه بالسمن
يرص الفيليه ويوضع عليه الخلطه + املعقه صلصه مذابه في نص كوب ماء
وتدخل الفرن
بالهنا والشفا
ولا تنسونا من صالح دعائكم
طريييييييييييقه سهله وبسيطه لعمل السمك البانيه
انا شخصيا مجرباها وان شاء الله تعجبكم
لمقادير تكفي لاربعه اشخاص
نصف كيلو سمك بانيه مقطع طوليا عرض 3 سم ومتبل بالكرفس والتوابل وعصير الليمون
2 جزره مبشوره خشن
ا عدد واحدة طماطم
ابصله متوسطه مقطعه حلقات رفيع
ا ثمره فلفل رومي
2 عدد بطاطس جلقات سمك نص سم
2 ملعقه نشا + كوب دقيق + ملح لقلي البانيه
5 ملاعق زيت ذره
نص كوب زبيب
الطريقه باذن الله
يقلي البانيه في زيت نظيف نصف قليه
ويوضع جانبا حتي نحضر الخلطه التي توضع عليه
يوضع زيت الذره + البصل علي النار مع التقليب ويكون لون البصل فاتحا + الفلفل الرومي + الجزر لمده دقيقه ولاتنسي مع التقليب + الزبيب
ثم يوضع طماطمايه مقطعة صغيرا
بتحضري صينيه وترصي البطاطس ولاتنسي دهان الصينيه بالسمن
يرص الفيليه ويوضع عليه الخلطه + املعقه صلصه مذابه في نص كوب ماء
وتدخل الفرن
بالهنا والشفا
ولا تنسونا من صالح دعائكم